MI SMO

AUTO ŠKOLA SMER

Iskustvo dugo 27 godina

Auto škola Smer iz Prokuplja se bavi obukom vozača od 2. februara 1996. godine. Od tog datuma, auto škola je stekla veliko iskustvo i postala jedna od vodećih u obuci vozača u regionu.

Kvalitetnom obukom i brigom o kandidatima, naša škola je proizvela veliki broj kvalitetno obučenih kandidata, danas samostalnih i pažljivih vozača i pouzdanih učesnika u saobraćaju.

22046055_972822519524698_7606768867786993735_n

Pružamo obuku za sve kategorije vozačkih dozvola, uključujući A (motocikli), B (automobili), BE (automobil sa prikolicom), C (kamioni), CE (kamion sa prikolicom), D (autobusi) i F (traktori).

A, A2, A1 i AM kategorija

B i BE kategorija

C i CE kategorija

D kategorija

F kategorija

Auto škola Smer je poznata po svom stručnom osoblju i modernim metodama obuke, što dovodi do visoke uspešnosti polaznika na vozačkim ispitima. Osim toga, oni imaju i dobro opremljene automobile za obuku, što pomaže polaznicima da se brzo i efikasno pripreme za vozačke ispite.

Naša MISIJA

Želimo da svojim korektnim i profesionalnim radom omogućimo svim kandidatima da steknu osnovna znanja i veštine iz saobraćaja i saobraćajne kulture. Želimo da ih osposobimo za samostalno upravljanje motornim vozilom kao savesne i primerne vozače.

Naša VIZIJA

Neprestanim osavremenjivanjem voznog parka i primenom savremenih nastavnih učila želimo da konstantno unapređujemo sistem obuke i tako od privrednog društva napravimo sposobnog činioca da odgovori svim promenama u poslovanju i tržištu na kome poslujemo.

Naši CILJEVI

Naš cilj je da baš svaki kilometar vožnje učinimo bezbrižnim, sigurnim, zabavnim i ekonomičnim.Mi verujemo da svaka osoba zaslužuje priliku da postane vrhunski vozač i uvek uživa u vožnji.